lauantai 16. syyskuuta 2017

Homekoulun loppukoe suoritettu!

Huh mikä jännitysnäytelmä on ollut viimeisinä viikkoina! Olemme valmistautuneet Jekun kanssa homekoirakoulun viimeiseen urakkaan eli tasotestiin, eikä kaikki ole todellakaan mennyt putkeen. Jekku on loukannut selkäänsä, saanut alle harmillisen huonoja treenejä ja vääriä vahvistuksia monen onnettoman sattuman kautta sekä muiden töiden takia ollaan jouduttu olemaan reissussa ja siellä treenata mahdollisuuksien mukaan. Ei mitenkään optimaalinen lähtökohta lähteä kaksipäiväiseen loppukokeeseen.

Jekku kuitenkin pystyi kaikista vastoinkäymisistä huolimatta tekemään etenkin toisena päivänä todella hyvän etsinnän, ensimmäisenä päivänäkin riittävän hyvän. Ohjaaja ei vaan yhtä Jekun selvää reaktiota lukinnut arvioijien suuntaan, vaikka sen huomasinkin, mutta onneksi yksi virhepiste oli kokeessa sallittu. Homeet kuitenkin löytyivät eikä yhtään virheellistä ilmaisua tullut haasteellisissa etsinnöissä, joten niinpä saimme vihdoin 1,5 vuoden uurastamisen jälkeen todistukset käteen! Mainio Jekku! <3

Nyt sitten pohdiskellaan, miten jatketaan tästä eteenpäin. Periaatteessa nyt olisi mahdollisuus sitten lähteä tekemään varsinaista työtä. Jonkin verran on jo harjoituskeikkoja tehtykin ja pystytty auttamaan ihmisiä. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti