keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Norjassa kesäkuu ja Jekulle TOKO VOI1Blogi on jäänyt hieman vähälle päivitykselle viime aikoina muiden kiirusten takia ja siirtymisestä pikapäivityksiin. Meidän lauman tempauksia löydät ajantasaisemmin Vainukuonojen FB-sivulta sekä Instagramista @vainukuonot.

Homekoulutus on jatkunut koko kevään ja kesänkin. Lisäksi on Jekun kanssa paimennettu ahkerasti lampaita viikoittain, tokoiltu ja Vainun kanssa mejäilty sekä nomeiltu. Sisu kävi kastraatiossa epäillyn kasvaimen takia ja toipuu siitä parhaillaan. Jekun kanssa ei olla paljoa tokoa ehditty treenata, mutta silti ilmoitin sen kotikisoihin muutaman treenin perusteella. Jekku teki kuitenkin treenimäärään nähden hyvin hommia ja nappasi heti VOI1-tuloksen pisteillä 268 p. Tästä jatketaan heti elokuussa uutta koetta kohti ja hieman suuremmalla treenimäärällä! :)

Kesä ja syksy jatkuvat aika monenmoisin suunnitelmin. Jekulle lisää tokon VOI-startteja ja lisäksi BH-koe sekä mahdollisesti PAIM-E (paimennuksen esikoe). Vainulle taas puolesta NOU-koe (eli taipparit) sekä kenties MEJÄ-koe. Ja lisäksi jätkien tulisi läpäistä homekoulun tasotestit syyskuussa. Saapas nähdä, mitä kaikkea ehditään!

Kesäkuun vietimme Norjan upeissa maisemissa vaellusretkeillen. Muutamia kuvia maistiaisena tässä. Tarkempia matkaselostuksia ja lisää kuvia löytyy sekä some-kanavistamme että SporttiRakin sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti