keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Vuoden Tokotulokas 2016 :)


Vuosihan lähti yllätyksellisen mukavasti käyntiin, kun sain tänään tiedon, että Jekulle on myönnetty Australianpaimenkoirat ry:n Vuoden Tokotulokas 2016 -titteli. Hienostihan viime kevään kisat menivätkin pääsääntöisesti, vain pari kehnompaa koetta kesällä. Kiva lisätsemppi tähän arkiseen puurtamiseen, kun tokoilut meinaavat väkisinkin jäädä pahasti hometreenien jalkoihin. Mutta kyllä tänä vuonna yritetään nyt startata ekaa kertaa voittajassa. :)

Kovasti on treenattu taas kaikenmoista. Siltä osin, mitä on päästy treenaamaan. Jekku on tapansa mukaan vähän telonut itseään. On irronnut kannuskynsi kokonaan, selkä on mennyt vähän vinksinvonksin ja sitä on hoidatettu jäsenkorjaajalla ja osteopaatilla jne. Ei mitään pahempaa onneksi mutta koko ajan jotain pientä kremppaa nyt viime kuukaudet. Tuntuu, että tuo puolivuotias pentu pistää Jekun niin kierroksille välillä, että loukkaa siinä menossa helposti itseään. Pitänee rauhoittaa kaksikon menoa.

Jekku on treenannut home-etsintää, tokoa ja esineruutua. Ja Vainu home-etsintää, tokoa ja nomea. Molemmat ovat edistyneet hienosti etsintäpuuhissa, kuten myös Sisukin. Vainu on jo yllättävän taitava etsijä näin puolen vuoden iässä.

Alkuvuoden treeneistä tässä nyt isompikin kavalkadi. Kertonee enemmän kuin tuhat sanaa. :)


2 kommenttia: