sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Joulun 2016 piparihaaste

Nyt on ollut viimeisen kuukauden aikana Jekun kanssa huonoa tuuria terveyden suhteen. Ensin eturauhasen ärtyminen jumautti selän ja sitten metsässä kuoppaan juokseminen ja siitä niskan kautta ympäri sai aikaan vasemman etujalan ontumisen mutta ortopedi ei löytänyt siitä mitään vikaa ja vasta käynti osteopaatilla kertoi, että syynä olivatkin nikamien fasettilukot selässä ja niskassa, jotka aiheutuneet tällistä ja siinä tapahtuneesta vastaliikkeestä. Onneksi ontumista kesti vain pari päivää mutta nyt jo kohta kaksi viikkoa on oltu pelkällä remmilenkillä, jotta selkä tervehtyisi nyt hyvin käsittelyn jälkeen.

Ja mitäpä muuta sitä on sitten tehty kuin yritetty keksiä vähän aivojumppaa muuten. Näin joulun alla on ollut hyvä keskittyä piparihaasteeseen. Aloitettin ensin vähän pienemmästä ekalla treenikerralla, tokalla vähän enemmän ja kolmannella jo vähän pidempi haaste. :D Myös juuri 5 kuukautta täyttänyt Vainu suoritti oman haasteensa. :) Hyvää malttitreeniä!

Muuten Vainu on keskittynyt koipien kasvattamiseen ja koko porukka talviulkoiluun mahdollisimman paljon. :) Ensi viikko onkin kouluviikko ja tällä kertaa lähden reissuun vain pelkästään Jekun kanssa. Tiedossa kolme päivää tehokasta home-etsintätreeniä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti