tiistai 19. tammikuuta 2016

Uusi ilme ja uudet tavoitteet

Uusi vuosi aloitetaan uudella ilmeellä. Blogi sai faceliftin yhteydessä vähän myös uutta sisältöä mm. harrastusten osalta. Kuten ao. kuvasta näkyy, niin myös Jekku on aloittanut vuoden uudella ilmeellä. :DTämän vuoden tavoitteita aiemmassa kirjoituksessani jo vähän sivuutinkin, mutta jos nyt listaisi oikein viralliset tavoitteet. On sitten mukava katsoa taas vuodenvaihteessa, että miten niiden osalta edettiin. Tämä tulee kuitenkin olemaan meidän ensimmäinen "kisavuosi".

Tavoitteet 2016

TOKO:
Kisauran starttaus. 1 x ALO1, 1 x AVO1
Agility: Kisauran starttaus. 1 lk 0-tulos olisi hyvä saavutus.
PK: BH-koulutustunnus. Haun treenaaminen niin, että oltaisiiin
ehkä v. 2017 kisavalmiita. Jälkitreenien jatkaminen.
 
LTE: Luonnetestin suorittaminen
NÄY: H-laatuarvostelun metsästäminen ryhmänäyttelystä
Muut: Mahdollisimman usein paimentamaan. Säännöllinen doboilu, että pysyy lihakset kunnossa.

Siinähän sitä riittävästi tavoitetta vuodelle 2016. :)
Harrastusten osalta on vuosi saatu jo hyvin käyntiin, sillä eilen alkoi vihdoin myös agilitykurssi. 3 kk ehti treenitaukoa tulla siihen lajiin, mutta ilokseni huomasin, että Jekku ei ollut tauon aikana mitään unohtanut. Päinvastoin. Sille oli tullut jopa varmuutta lisää. Tokoa on treenattu vailla talvitaukoja, kun hallissa päästään mukavasti treenaamaan sitäkin. Haku on ollut nyt talvitauolla meidän osalta muiden menojen ja kovien pakkasten takia, mutta tällä viikolla päästään taas hakumetsäänkin jo. :)

Tuli hankittua tällainen tasapainotyyny muiden dobo-jumppavarusteiden joukkoon. Tätä olisi tarkoitus hyödyntää monella tavalla, mm. takajalkojen kontaktiharjoitteluun, takapään lihasjumppaan jne.

2 kommenttia:

  1. Hyvät tavoitteet ja varmasti oikeinkin realistiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen kanssa, että nämä eivät ainakaan ole yläkanttiin asetetut tavoitteet, mutta ikinähän ei tiedä. :) Oon tosi tyytyväinen, jos nämä kaikki oikeasti tehdään tänä vuonna.

      Poista