keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Iloista uutta vuotta!

Oikein kirpeän mukavaa alkanutta vuotta! :) Paukkupakkaset saapuivat sitten rytinällä tännekin. Tänä aamuna lenkillä -28 astetta. Hrrrrrr! Koirat vaan tarkenee hienosti siltikin, ilman mitään lämmikkeitä. Jekkukin on niin paljon ollut syksyllä ja alkutalvena pihatarhassa, niin on ehtinyt kasvattaa lämpimän turkin näille keleille. Kuitenkaan ei viitsi tuntikaupalla yhtäjaksoisesti pihalla nyt olla, joten hyvää sisätekemistä on esimerkiksi tämä doboilu. :) Jekku on näissä alkeishommissa jo aika taitava muutamien treenikertojen jälkeen. Pallosta ei tarvitse asennonvaihdoissa enää juuri edes tukea, aivan kevyt kosketus riittää. Hyvä tasapaino kyllä! :)
Joulun tietämillä on muuten nyt pidetty muutaman viikon treenitaukoa, mitä nyt tokoa on käyty vuodenvaihteessa myös pari kertaa hallilla treenaamassa. Itse olen käynyt talkoilemassa uuden kotiseuramme agilitykisoissa ja ovat olleet opettavaisia päiviä! Ensi viikolla alkaakin kauan odotettu agility lokakuusta asti kestäneen tauon jälkeen. Huippua! Agilityn A-lisenssikin on hankittu ja varmaan tänä vuonna jossain välissä startataan kisoissakin. Katsotaan nyt, miten treenit lähtevät kulkemaan.

Muitakin suunnitelmia tälle vuodelle on... Alkukeväästä startataan tokossa ekan kerran ja ehkä BH:nkin voisi yrittää tänä vuonna suorittaa jossakin välissä. Hakua ja muitakin pk-touhuja jatketaan varmasti myös. Toivottavasti ehditään myös käydä vähän paimentamassa. Innolla odotan tämän vuoden treenejä! Tästä tulee hauska vuosi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti