maanantai 7. joulukuuta 2015

Hakutreenejä ja tasapainoilua

Viikonloppuna tehtiin tehotreeninä hakua. Sekä lauantaina ja sunnuntaina ihan oman perheen parissa ja sunnuntaina myös meidän oikeassa treeniporukassa. Jekku on nyt oppinut yhdistämään haukkuilmaisun hienosti piilolle ja se aloittaa sen hienosti itsenäisesti ja haukkuu myös niin pitkään, kunnes maalimies siihen reagoi. Jatkaa myös hakutyöskentelyä hienosti, vaikka itse välillä teen treenejä vähän turhan huolimattomasti, eikä maalimies ole aina ihan löytynyt suoran piston päästä. Jekku ei lopeta työtä kesken, ennen kuin maalimies löytyy. Se on hieno piirre koirassa! Täytyy hakea nyt selkeästi suoruutta niihin pistoihin jatkoa ajatellen. :)

Terveydestä sen verran, että Jekulla on käynyt koirahieroja nyt pari kertaa. Ei mitään ihmeempiä jumeja ole löytynyt, mitä nyt ekalla kerralla Jekulla oli lihaskalvot selästä vähän jäykkinä. Mutta ei ihme tuolla hyppyrottatyylillä. ;) Nyt on dobo-pallon lisäksi testattu myös tuollaisia kuvassa näkyviä puolipalloja jokaisen jalan alla. Hyvää tasapaino- ja koordinaatiotreeniä! :)
 
Pientä kuvakollaasia viime päiviltä. On se joulukuun aurinkokin muutaman kerran näyttäytynyt kaiken vesisateen lomassa. :P Jekku käy metsälenkeillä kiipeämässä aina korkeimmalla mahdollisella paikalla. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti