torstai 13. elokuuta 2015

Merkin kiertoa, eka treeni

Mitä tapahtui, kun Jekun nenän eteen laitettii ekaa kertaa jokin kierrettävä merkki? No näinkin hyvin! Kierrä-käskyn Jekku jo tiesikin agilitystä ja esim. puiden kierrosta (käsimerkin kera tosin), mutta osasi näköjään heti yleistää sen myös toisenlaisen esineen kiertämiseen. :)

Lisäksi seuraamisessa nyt treeniä, että tuijotan itse eteenpäin enkä liian alas, jotta näkisin koiran sivusilmällä. Toki näin pieni koira ei juuri erotu silmäkulmasta, kun tuijottaa suoraan eteen, mutta kai siihen tottuu. :D Jekku reagoi jopa tiiviimmällä seuraamisella kuin aiemmin. Hyvä hyvä!

Liikeestä istumista pitkästä aikaa, on jäänyt kuukausia treenaamatta. Vielä on petrattavaa: nopeus & tarkkuus. Ja loppuun sitten höntsäilyä ja eri jäävien liikkeiden temppumaista treeniä. :)

Tällä viikolla taas kimppatreenailtu ja huomasin, että kyllä saa olla alusta loppuun asti tarkkana tuon kanssa. Ryhmäpaikkiksissa reagoi vielä helposti toisten koviin/toistuviin käskyihin, mutta muuten mennyt ok. Omissa treeneissä ottaa häiriötä välillä paljon, välillä ei ollenkaan. Treeniä, treeniä, treeniä! Mutta ottaen huomioon, että vasta tokat häiriötreenit, niin ihan ok. Ensi viikon maanantaina mennäänkin sitten koetreeniin Ilmajoelle. Otetaan ainakin paikkis ja mietin, mitkä pari muuta liikettä. Ehkä seuraamisen ja maahanmenon, jotta pääsisin niistä sitten palkkaamaan kunnolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti