sunnuntai 16. elokuuta 2015

Häiriö, häiriö, häiriö...

Treenien teema on nyt hyvin pitkälti häiriösiedätys. Koska liikkeet sinänsä ovat koevalmiit, mutta häiriötreeniä on otettu todella vähän ja Jekku vielä ottaa milloin mistäkin häiriötä ja saattaa siinä tapauksessa suorittaa miten sattuu. Toisaalta silloin kun häiriö on riittävä muttei liikaa, niin Jekku yleensä vaan tsemppaa paremmin.

Eilen illalla käytiin ottamassa kimppatreenit parin muun koiran kanssa, niin että kentällä oli noutokapuloita sikin sokin, ruutua, merkkiä, estettä ja vaikka mitä. Niistä Jekku ei ollut moksiskaan. "Kasipujottelu" kahden henkilön välistä, niin että henkilöt huutelivat turhia käskyjä ja heiluttelivat ja vinguttelivat leluja oli sen sijaan vähän liikaa, koska seuraaminen hajosi sen jälkeen aika pahasti. Sen sijaan häiritty paikallaolo sujui hyvin, samoin onnistuu jo hyvin luoksetulo tai muiden liikkeiden suorittaminen muiden koirien ollessa vieressä tai leikkimässä.

Nyt sitten tänään omassa pihassa häiriötreeniä, niin että perheemme toinen koira Sisu sai olla häiriökoirana. Ja kuvaajakin vähän huutelee omiaan. :D Koska äänihäiriö tuntuu olevan Jekulle vielä työstettävä asia... Paikallaolo niin, että treenaan Sisua samalla oli myös aika ultimate työintoiselle ja nuorelle koiralle, mutta sujui hyvin. Hyvä Jekku! Häiriötreenit jatkuvat. :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti