lauantai 11. huhtikuuta 2015

Pian jo 11 kk

Pitkästä aikaa vähän kuulumisia. Ja iso läjä kuvia, kun tänään on ollut niin upea keväinen kuvauspäivä. :) Pahin uhmis tuntuisi olevan nyt jo takanapäin ja monet asiat, jotka ennen tuottivat tuskaa (esim. nätti ja rauhallinen käyttäytyminen remmikimppalenkeillä), ovatkin nyt ihan selkeitä juttuja.


Ollaan aloitettu Jekun kanssa nyt myös yhteiset juoksulenkit, sellaisilla 5 km pätkillä. :) Ja sekin sujui ekasta lenkistä alkaen nätisti, ilman mitään jahtausvaihdetta tms. Kotonakin on rauhoituttu työpäivien ajaksi nyt jo ihan eri lailla kuin aiemmin, mitä nyt yksi sähköpistorasia koki kovia tuossa parisen viikkoa sitten, mutta muuten jäppinen on siinäkin rauhoittunut.

Mittailin myös Jekkua pitkästä aikaa tuossa viikko takaperin ja lopullinen korkeus on nyt todennäköisesti tuo n. 52,5 cm ja painoa on 19 kg. Erittäin näppäränkokoinen uros siis, erittäin mukavaa! :) Ensi viikolla tulee ikää 11 kk täyteen. Jekku on pudottanut pääsiäisen jälkeen koko pohjavillansa ja näyttää aika luikulta nyt ohuessa kevätturkissaan. :)

Siirryimme myös uuteen agilityvalmennusporukkaan mukaan ja katsotaan, kuinka hyvin siellä päästään kisaavien ryhmässä itsekin hypähtämään taas uudelle tasolle. Koirahan osaa hyvin, mutta emäntä on pihalla usein kuin lintulauta. :D Miten voikin olla vauhdissa niin vaikea muistaa kaikki erilaiset käännökset ja ohjaukset. Ehkäpä se siitä! :)

Ja sitten niitä kuvia....Ei kommentteja:

Lähetä kommentti