maanantai 5. tammikuuta 2015

Uuden vuoden kujeet

Niin meni joulu ja vuodenvaihde ja ollaan uuden vuoden puolella. Jekulla on ollut lomaillessa oikein hauskaa, kun on päässyt leikkimään lasten kanssa ja koirakamujen kanssa, pitkille lenkeille ja vaikka mitä. Kauhean määrän lahjoja jätkä sai ekana joulunaan ja tajusi kyllä heti, mitä niille paketeille pitää tehdä. :D Uutenavuotena jätkän hermot tuli testatusti todettua rautaisiksi, sillä se ei ollut paukuttelusta millänsäkään, vaikka kerran lenkillä (pari päivää etuajassa) yksi raketti ammuttiin suoraan meitä päin. Pahimman pamauttelun aikaan Jekku nukkui eikä korvaansa lotkauttanut sotatantereelle. Nyt sitten katotaan, miten tämä vuosi lähtee käyntiin, meidän eka varsinainen harrastusvuosi. :) Tokossa startataan ainakin ja katsotaan, mitä kaikkea sitä keksitään ja saadaan aikaan. ;) Oikein menestyksekästä ja iloista uutta vuotta kaikille! :)
2 kommenttia:

  1. Super ihania kuvia taas! Jedilläkin korvat lepattaa tuolla lailla riehuessa ihan valtoimenaan:) Hienoa että teidänkin vuoden vaihde meni rauhaisissa merkeissä! Jaiks te meinaatte jo aloittaa kilpailu-uran, mutta hienosti teillä näyttää kyllä menevänkin jo videoiden perusteella. Tsemppiä teille tähän vuoteen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jekulla toi toinen korva on nyt vähän eri kasvuvaiheessa kuin toinen. Mutta katotaan, josko se siitä asettuisi vielä takaisin. :) Ei ihan tässä alkuvuonna olla starttaamassa ainakaan, nyt on menossa kunnon murkkuvaihe. ;) Täytyy kattella, kauanko sitä kestää ja missä vaiheessa sitten oltaisiin valmiita. Mutta tän vuoden puolella varmasti kuitenkin. :) Kaikkea kivaa ja tsemppiä teillekin tähän vuoteen! :)

      Poista