lauantai 15. marraskuuta 2014

Bichonpoikia juoksuttamassa

Tänään käytiin ekaa kertaa tapaamassa bichonpoikia Jäyhää ja Touhoa. :) Ensin pumpulipalloilla kesti hetken aikaa tajuta, että miten ison pennun kanssa leikkiin oikein ryhdytäänkään, mutta sitten keppi- ja palloleikit saivat aikaan vipinää. Jekulla oli lähinnä sellainen ilme, että kyllä mä noi lampaat nappaan tai että siinäpähän juokevat perässä lälläslää. :D Jekku kun oli pitemmillä kintuilla poikia nopeampi, niin se oikein tarkoituksella juoksi pallo suussa karkuun juuri sen verran sopivan kovalla vauhdilla, että bichonit olivat koko ajan metrin jäljessä. Jekku vaan vilkuili taakseen, että vieläkö ne siellä tulee ja kiihdytteli ja jarrutteli ja teki käännöksiä juuri sopivalla härnäysvauhdilla. :D Oli kyllä hauskat riekkumiset ja nyt on jätkä pitkästä aikaa taas vähän väsynyt. Laskettelurinteen alareunaa kun juostiin pitkän aikaa ylösalas, niin varmasti otti jopa kovakuntoisen pennun voimille. :)
2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Niin näyttää kyllä bichonit pikkusilta lampailta, vähän menee "jahtaamis" roolit vaan toisinpäin :D Sen kyllä oon huomannut, että meidänkin poika kyllä nauttii kun toiset (koirat) jahtaa. Kauniisti muuten pellossa samoja värejä kun Jekun turkissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bichonit eivät meinanneet aluksi oikein ymmärtää Jekun leikkien päälle, mutta riemu sitten repes, kun annettiin pallo Jekun suuhun ja se lähti juoksemaan karkuun. Sen jälkeen kaikilla oli hauskaa! :D

      Poista